Reese Witherspoon: "Το παιδί μού πήρε τα μυαλά!"

 

Χαριτολογώντας την τελευταία συνέντευξή της, σε βρετανικό γυναικείο περιοδικό, υποστηρίζει ότι μετά τον… ερχομό του Tennessee δεν θυμάται το παραμικρό, καθώς τη στιγμή του τοκετού σταμάτησαν τα πάντα γύρω της και ο μικρός της έχει πάρει το μυαλό.

 

Στα 37 της είναι μητέρα τριών παιδιών, έχει βραβευθεί με Oscar, θεωρείται επιτυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας και έχει στο ποινικό μητρώο της και μία σύλληψη για «άτακτη συμπεριφορά», τον περασμένο Απρίλιο.

 

«Χάνω τους φίλους μου, γιατί ξεχνάω να έρθω σε επαφή μαζί τους, να κανονίσω ένα ραντεβού ή να τους τηλεφωνήσω. Είναι φυσιολογικό, όμως, έχω δίπλα μου ένα 13χρονο, ένα 9χρονο και ένα μωράκι. Τι να κάνω;» λέει η Reese Witherspoon και, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, που πήρε τη συνέντευξη, φαίνεται και να το πιστεύει.

 

Η 37χρονη ηθοποιός λέει ότι δεν σταματά να νοιάζεται για τα παιδιά της και να ανησυχεί για εκείνα. Πολλές φορές συλλαμβάνει τον εαυτό της να σκέφτεται για κάθε ένα ξεχωριστά πού είναι και τι κάνει και, μόλις τελειώσει με το τρίτο, αρχίζει πάλι με το μεγαλύτερο.

 

Η Reese Witherspoon, εκτός από τη μητρότητα και την καριέρα της στη μεγάλη οθόνη, εργάζεται και ως δικηγόρος σε υποθέσεις για τα δικαιώματα των γυναικών.